понеділок, 9 лютого 2015 р.

Цей модуль допоміг мені  переконатися, що проекти надають широкі можливості для навчання молодших школярів. Вони залучають учнів до вирішення проблемних ситуацій та інших змістових завдань, спрямовані до питань реального життя учнів. У молодших  школярів формуються:

  • навички самостійної дослідницької діяльності,  
  • уміння планувати власну діяльність, 
  • ефективно спілкуватися, вирішувати проблеми, 
  • приймати виважені аргументовані рішення та 
  • демонструвати свої знання і вміння у класі.
Матеріал, викладений у цьому модулі, допоміг  ознайомитися з плануванням та створенням проектів для початкової школи і не лише. 
Я зможу навчити своїх студентів проектної діяльності, а вони майбутніх учнів   задовольнити стандарти загальної початкової освіти та розвинути необхідні навички ХХІ століття  практично з усіх навчальних дисциплін початкової школи.  Адже цей метод сприяє інтеграції знань із різних галузей.
Я зможу використовувати метод проектів для покращення навчального процесу , особливо під час вивчення студентами дисципліни "Основи сценічного та екранного мистецтва з методикою навчання"



1 коментар:

  1. Ви дуже добре висловили свої думки щодо навчання за цим модулем, Геннадію. А тепер спробуйте більше писати про те, що Вас здивувало, примусило замислитися, поставити під сумнів, які запитання виникли.
    Успіхів вам і натхнення!

    ВідповістиВидалити